Over ons

Door een gebrek en tijd van ondernemers en organisaties

Over Ons

Welkom bij Studentenwerk Tilburg, dé plek voor studenten die op zoek zijn naar de beste bijbanen, stages en tijdelijke functies in de bruisende stad Tilburg. Wij begrijpen dat werken tijdens je studie meer is dan alleen geld verdienen. Het gaat om het opdoen van waardevolle werkervaring, het opbouwen van een professioneel netwerk en het vinden van een goede balans tussen studie en werk.

Onze Missie

Bij Studentenwerk Tilburg is het onze missie om studenten te helpen hun studie te combineren met relevant werk, zodat ze hun professionele vaardigheden kunnen ontwikkelen en financieel onafhankelijk kunnen zijn. We streven ernaar om de beste en meest relevante vacatures aan te bieden, afgestemd op de behoeften en ambities van studenten.

Wat Wij Doen

Wij verbinden studenten met werkgevers in Tilburg die op zoek zijn naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers. Ons platform biedt een breed scala aan vacatures in diverse sectoren, van horeca en retail tot marketing en administratieve functies. Ons doel is om elke student te helpen de perfecte match te vinden, ongeacht hun studierichting of ervaring.

Ons Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en het begeleiden van studenten. We zijn zelf ooit studenten geweest en begrijpen de uitdagingen die je tegenkomt. Daarom zetten we ons in om je te ondersteunen en te begeleiden naar de beste kansen die Tilburg te bieden heeft.

Contact

Blijf Verbonden

Bij Studentenwerk Tilburg doen we er alles aan om jouw studietijd zo waardevol en succesvol mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan om wat extra te verdienen of een stage om je carrière te starten, wij zijn er om je te ondersteunen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden