Flexibele scheidingswand Studentenkamer

Home  >>  Standaard  >>  Huis en Tuin  >>  Flexibele scheidingswand Studentenkamer

Flexibele scheidingswand Studentenkamer

17
Dec,2014

off

Zit je er over na te denken om een flexibele scheidings wand aan te schaffen? De flexibele wanden die je via onze website kunt bestellen hebben een groot aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat ze in meerdere formaten gekocht kunnen worden. De breedste wand bestaat uit maar liefst 5 panelen is bijna 2 meter breed. Het kortste model is ongeveer 120 centimeter breed en bestaat uit 3 panelen. De verschillende panelen zijn met elkaar verbonden middels scharnieren en hebben een hoogte van 180 centimeter. Deze hoogte zorgt ervoor dat de ruimtes niet helemaal gedicht worden, voordeel hiervan is de lichtinval die behouden blijft. Daarnaast ontstaat er een bijzonder ruimtelijk effect door deze scheidings wanden.

Studentenkamer inrichten

De scheidings wanden die je op onze website kunt bekijken en bestellen zijn ideaal te gebruiken in de studentenkamer. Als je bepaalde ruimtes van elkaar wilt scheiden, bepaal dan eerst hoeveel centimeter de scheidings wand breed moet zijn . Zodra je het formaat hebt uitgekozen wordt het tijd om de “look” te gaan bepalen. Wat voor print moet de wand hebben? Wil je een standaard look, dan kun je kiezen voor een wand bedruk met verschillende kleuren. Dit geeft een leuk kleurrijk effect zodra de wand is geplaatst. Als je erg van dieren houdt, kies dan voor een scheidings wand bedruk met dieren. Zo kun je kiezen voor olifanten of leeuwen bijvoorbeeld. Naast dieren zij er ook verschillende wanden bedrukt met bloemen, kies onder andere tussen rozen, orchideeën of madelieven. Combineren Je kunt er ook voor kiezen om verschillende schermen met elkaar te combineren. Zo kun je twee schermen aanschaffen, één met olifanten en één met leeuwen. De twee schermen kun je naast elkaar plaatsen in de ruimte waar je een scheiding wilt creëren. Door de mogelijkheid om te kunnen combineren kun je de afscheiding zo breed maken als je maar wilt. Onze flexibele wanden zijn daardoor perfect te gebruiken in zowel kleine als grote ruimtes.

 

Comments are closed.