Beste mininlening

Home  >>  Standaard  >>  Financieel  >>  Beste mininlening

Beste mininlening

12
Dec,2014

off

Wat is de beste minilening is een vraag die veel mensen stellen, een minilening is populair omdat je voor een korte periode, zonder al te veel kosten, over een kleine lening kunt beschikken. Een minilening is vooral handig als je even een rekening moet betalen die niet kan wachten.

Bij een minilening moet je het geleende bedrag wel weer snel terugbetalen, in maximaal 30 dagen moet het hele bedrag weer zijn terugbetaald. Ook is het niet mogelijk om in termijnen te betalen, het hele bedrag moet inclusief kosten binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Je kunt een bedrag lenen vanaf 100 euro, tot een maximum van 600 euro, wil je geld lenen met een groter bedrag dan kom je terecht bij een doorlopend krediet of bij een persoonlijke lening, daar kun je een lening vanaf 2.500 euro afsluiten. Dit duurt echter wel langer dan een minilening.

Voor het aanvragen van een minilening moet je minimaal 21 jaar zijn, een ngatieve BKR registratie is geen probleem.
Kies je voor de goedkope module, dan betaal je voor een maximale minilening van 600 euro slechts 7 euro kosten. Op deze manier hoeft een minilening niet duur te zijn.

Voor de overige modules moet je wel extra betalen, met deze extra´s wordt je minilening eerder beoordeeld en krijg je deze ook sneller uitbetaald.

Comments are closed.