Alles in 1 pakketten van KPN

Home  >>  Standaard  >>  Internet  >>  Alles in 1 pakketten van KPN

Alles in 1 pakketten van KPN

27
Nov,2014

off

Wie heeft er nu nog nooit van gehoord, van de alles in 1 pakketten van KPN, de meest betrouwbare aanbieder van internet, telefonie en televisie? Het netwerk van KPN is sinds jaren wel het degelijkste netwerk dat er in Nederland bestaat en dat is niet alles wat KPN biedt. Ook de service van KPN is meer dan perfect, ze sturen je zelfs een monteur die er voor zorgt dat je zonder problemen gebruik kunt maken van hun alles in 1 pakket.

Welke alles in 1 pakketten van KPN

Je kunt tussen 3 alles in 1 pakketten van KPN kiezen. Het goedkoopste pakket is het instap pakket, het meest gekozen is het standaard pakket en het pakket met de meeste voordelen en extra’s is natuurlijk het premium pakket. Het verschil tussen deze pakketten is vrij groot. Een opvallend verschil is het gratis bellen naar mobiele en vaste nummers met het premium pakket. Het standaard pakket beschikt tegenover het instap over het opnemen pakket en spotify premium. Bij het premium pakket kun je nog extra genieten van HBO en PC veilig.

Gratis ontvangers bij alles in 1 pakketten van KPN

Bij het instap pakket krijg je helaas geen twee maar één ontvanger maar bij de standaard en de premium alles in 1 pakketten van KPN krijgt de abonnee maar liefst 2 digitale ontvangers gratis. Je kunt dus mooi op 2 HD-TV’s van KPN genieten en dat allemaal voor één prijs. Het lijkt niet alleen twee halen en één betalen, je spaart gewoon 1 abonnement en dat voel je de eerste 6 maanden flink in je portemonnee want je betaald slechts 35 euro per maand.

Extra opties en acties

Wanneer je met de extra’s van de alles in 1 pakketten van KPN niet tevreden bent kun je nog een paar extra opties toevoegen. Onder andere kun je sneller internet, extra opties bij TV zoals het kids pakket of het plus pakket toevoegen. Kies gewoon en gemakkelijk één van de alles in 1 pakketten van KPN zoals jij het zelf wilt, bovendien heeft KPN regelmatig prachtige acties waarbij je de eerste zes maanden een veel lager bedrag betaald.

Zorgeloos overstappen

Met de overstapservice van KPN kun je ook nog eens geheel zorgeloos overstappen. Ze stellen je tijdens je bestelling een paar vragen over je huidige aanbieder en het abonnement en regelen daarna alles voor je zodat je niet in de problemen raakt. Zo zorgen ze bij KPN ervoor dat je nieuwe contract goed op het oude aansluit. Klinkt dit interessant voor je? Bestel dan hier één van de alles in 1 pakketten van KPN.

Comments are closed.